Witte dorpen Andalusie

Lees meer over de leukste witte bergdorpen in Andalusie, zoals Alora, Alhaurin el Grande en Alhaurin de la Torre, Competa en Colmenar.

Álora

Álora, AndalusiëÁlora is een typische pueblo blanco met bijna 14.000 inwoners, een wit stadje genesteld tussen drie grote rotsen en bekroond door de ruïnes van het kasteel.

Lees meer...

Alhaurin de la Torre

Alhaurín de la Torre, AndalusiëAlhaurin de la Torre is, vanwege zijn strategische ligging, een uitzonderlijk goede plek voor de ontwikkeling van een bloeiende en rijke stad, trots op zijn voorouderlijke wortels van vóór de Romeinse tijd tot vandaag.

Lees meer...

Alhaurin el Grande

Alhaurin el Grande, Andalusië, SpanjeAlhaurin el Grande ligt aan de voet van de noordkant van de Sierra de Mijas en kijkt uit over de spectaculaire Guadalhorce vallei.

Lees meer...

Colmenar

Andalusië, ColmenarSlechts 30 kilometer ten noorden van Málaga ligt Colmenar, ook bekend als de hoofdstad van de Montes de Málaga.

Lees meer...

Competa

Cómpeta, Andalusië, SpanjeCómpeta ligt op een hoogte van ongeveer 638 m, op ca. 1 uur rijden van het vliegveld van Málaga en is één van de mooiste witte dorpjes van Andalusië.

Lees meer...

Aanbevolen reisgids voor de stad Malaga

U gaat vast een of meerdere dagen naar Malaga Stad. Wilt u er alles uithalen dan willen wij u speciaal wijzen op deze reisgids. Geschreven en gefotografeerd door twee mensen met hart voor deze stad. Leuk geschreven en zeer informatief. Vergeet deze reisgids niet als u naar Málaga gaat! Bestel hem hier.

 Vakantie aanbieders

Andalusie vakantie - Sunweb

 

Andalusie - Prijsvrij

Vakantie Andalusie - ElizaWasHere

Goedkope Vliegtickets Andalusie - World Ticket Center