Ontdek Granada en de Sierra Nevada per racefiets

Wielrennen Granada, Sierra NevadaHuur eens een racefiets in Granada en bestijg de Sierra Nevada. Want wielrennen in Spanje - in het bijzonder bij Granada, Sierra Nevada - is fantastisch. Van glooiende routes tot aan beklimmingen zoals de Pico Veleta.

 

 

Racefiets huren in Granada, Spanje

Ga lekker een dag wielrennen in de bergen. De ideale manier om te ontsnappen aan de drukte van de stad en een dag goed te omgeving te verkennen. De racefietsen worden gratis gebracht en opgehaald bij uw hotel. Geen gedoe met het op zoek gaan naar de winkel, maar direct voor de deur op de racefiets.

Wielrennen bij de Sierra Nevada

De wegen in de omgeving van Granada zijn magisch. Je hebt er van alles: zee, bossen, bergen, stuwmeren en natuurlijk de olijfgaarden. Soms krijgt u het gevoel dat u ogen tekort heeft! Doordat Granada tegen de bergflanken ligt koelt het hier flink af 's nachts en daar heeft u 's ochtends profijt van. De koele wind vanuit de bergen maakt het wielrennen daarom tijdens de warmere maanden juli en augustus heel aangenaam.

 

 

Mooie Routes

U krijgt mooie routes mee om te fietsen, variërend van 60-100 kilometer. Wielrennen is een populaire bezigheid in Spanje en als je zelf op de racefiets zit, snap je direct waarom!

Voor ieder niveau

De routes zijn voor elk niveau: lange glooiende routes naar de heerlijke stranden aan de Middellandse Zee of een beklimming naar de top van de Pico Veleta op 3.369 meter.

Meer info: www.rent-a-bici.com

Aanbevolen reisgids voor de stad Malaga

U gaat vast een of meerdere dagen naar Malaga Stad. Wilt u er alles uithalen dan willen wij u speciaal wijzen op deze reisgids. Geschreven en gefotografeerd door twee mensen met hart voor deze stad. Leuk geschreven en zeer informatief. Vergeet deze reisgids niet als u naar Málaga gaat! Bestel hem hier.

 Vakantie aanbieders

Andalusie vakantie - Sunweb

 

Andalusie - Prijsvrij

Vakantie Andalusie - ElizaWasHere

Goedkope Vliegtickets Andalusie - World Ticket Center