Themaparken en attracties Costa del Sol

Themaparken, attracties, pretparken AndalusiëThemaparken, pretparken, attracties in Andalusië.

 

 

 

 

Wolven in de natuurWolvenpark

Ontdek het particuliere LOBO PARK in Antequera in het hart van Andalusië, op een uur rijden van Málaga. Het park heeft 4 verschillende wolf sub-soorten (Canadian Timber, Europees, Alaska Tundra en inheemse Iberische wolven). Het 40-hectare beschermde en ongerepte natuurpark heeft ontelbare zeldzame planten-en diersoorten. In tegenstelling tot andere parken zijn de wolven gesocialiseerd, maar NIET gedomesticeerd en leven in een seminatuurlijke omgeving. U kunt genieten van een wandeling met een gids (Spaans en Engels sprekende gidsen) om zo een beter beeld te krijgen van deze kostbare dieren in een prachtig landschap met oude eiken en een prachtig uitzicht op El Torcal.
Meer info: www.lobopark.com


Pretpark Tivoli World, BenalmádenaPretpark Tivoli World, Benalmádena

Pretpark Tivoli World is een leuke ervaring om een fantastische dag te genieten aan de Costa del Sol. Een wereld van magie die de hele familie blij zal maken. Nieuwe spannende attracties en veel gevarieerde optredens op de verschillende pleinen, zoals western shows, of Andalusische shows...
Meer info: www.tivoli.es


Pretpark, dierentuin Bioparc in FuengirolaBioparc Fuengirola dierentuin

Bioparc in Fuengirola is een nieuwe vorm van dierentuin op basis van respect voor de natuur en het behoud van hun soort. Een dierentuin waar de dieren leven zoals in een hun natuurlijke habitat. Een bezoek brengt u naar Madagaskar, Equatoriaal Afrika en Zuid-Oost Azië. In de zomermaanden vindt u het "Bioparc" op de stranden aan de Costa del Sol, om op die manier de aandacht te vragen voor de bescherming van het milieu.
Meer info: www.bioparcfuengirola.es


Krokodillenpark TorremolinosCocodrillopark Torremolinos

Cocodrillo park is een leuk themapark in Afrikaanse stijl, met krokodillen en andere dieren. Het is leuk aangelegd en bestaat uit paadjes, bruggetjes en eilandjes. Dagelijks zijn er diverse shows. De gids vertelt u over de krokodillen en gaat bij ze in de kooi alsof het heel normaal is en deze dieren niet gevaarlijk zijn. De krokodillen worden in uw bijzijn gevoerd en u kunt een foto maken met een jonge krokodil.
Meer info: www.crocodile-park.com


Vogelpark Loro SexiVogelpark Loro Sexi in Almuñecar

Dit tropische vogelpark opende haar deuren in 1987 en heeft een boeiende selectie van vogels, variërend van de gewone duif tot de spectaculaire pauw, en bijna alles wat daar tussen zit, zoals papegaaien, toekans, kaketoes, zwanen, eenden en zelfs struisvogels. Beklim de paden en de lagere hellingen van de heuvel tot aan de voet van de kasteelmuren, waar de gekooide vogels verblijven en waar de cactustuin is. In de zomer zijn er regelmatig papegaaienshows voor de kinderen. Openingstijden: dagelijks van 11.00 uur tot 14.00 uur en van 17.00 uur tot 19.00 uur. Lokatie: Plaza de San Cristobal, Almuñecar.Avonturenpark Selwo, EsteponaSelwo Avonturenpark in Estepona

Selwo Avonturenpark beslaat meer dan 100 hectare en is het thuis van vele loslopende diersoorten uit de hele wereld in hun natuurlijke habitats. Meer dan 2.000 semi-vrij lopende dieren, roofvogels, tentoonstellingen, hangende bruggen, safari's, shows en boogschieten. Openingstijden (hoogseizoen) van 10.00 uur tot 18.00 uur. Lokatie: Las Lomas del Monte, Estepona.


Onderwaterwereld Sealife, BenalmádenaSealife in Benalmádena

Ontdek het aquarium Sea Life in Benalmádena. Sealife laat u alles zien over de verbazingwekkende onderwaterwereld. U ziet haaien, zeepaardjes, octopussen, tropische vissen... en nog veel meer. Met een geweldig oceaantunnel, 30 aquaria en meer dan 2.000 vissen en onderwaterdieren is het aquarium de perfecte gelegenheid voor een dag familie plezier! Meer info: www.visitsealife.com


Themapark, pretpark Mini HollywoodMini Hollywood & Texas Hollywood, Almería

Westernparken met decors van de vele films die hier al dan niet gedeeltelijk opgenomen zijn. Meer dan 100... waaronder "a Fistfull of Dollars", "The Magnificent Seven" en "The Good, The Bad & The Ugly". De twee centra zijn drie kilometer van elkaar op de N-340, 24 kilometer vanaf Almería richting Tabernas. Zie onze speciale pagina over mini-hollywood in Tabernas.


Waterparken, pretparken AndalusiëWaterparken Andalusië

Er zijn diverse waterparken:
Aqua Tropic in Almuñecar
Parque Aquático in Mijas Costa
Aquaola in Granada
Aqua Velis in Torre de Mar
Aqualand in Torremolinos

Aanbevolen reisgids voor de stad Malaga

U gaat vast een of meerdere dagen naar Malaga Stad. Wilt u er alles uithalen dan willen wij u speciaal wijzen op deze reisgids. Geschreven en gefotografeerd door twee mensen met hart voor deze stad. Leuk geschreven en zeer informatief. Vergeet deze reisgids niet als u naar Málaga gaat! Bestel hem hier.

 Vakantie aanbieders

Andalusie vakantie - Sunweb

 

Andalusie - Prijsvrij

Vakantie Andalusie - ElizaWasHere

Goedkope Vliegtickets Andalusie - World Ticket Center