Dagtocht Tarifa Tanger

Dagtocht Tarifa TangerAls u in Andalusië verblijft is een dagtrip naar Marokko binnen handbereik, en eigenlijk een "must".

 

 

 

 

Dagtocht Andalusië - Tanger, Marokko

Niet iedereen vindt Tanger een mooie stad, maar velen zullen achteraf blij zijn het gezien te hebben.

De boot naar Tanger

Het beste gaat u met de snelle veerboot van Tarifa naar Tanger in Marokko. De reis van Spanje naar Tanger kan worden gemaakt vanuit drie verschillende havens, maar Boot Tarifa Tangeralleen de veerboot van Tarifa brengt u in minder dan 35 minuten naar het centrum van Tanger. De boten van Algeciras of Gibraltar leggen aan in Tanger-Med, ongeveer 30 kilometer ten oosten van het stadscentrum. U kunt tickets kopen in de haven, of vooraf boeken. De prijzen zijn als het goed is overal hetzelfde. Meer info op www.directferries.nl en www.frs.es. Aan boord kunt u belastingvrije artikelen kopen, maar we adviseren om dit te doen op de terugreis, zodat u ze niet de hele dag mee hoeft te dragen.

 

 

Georganiseerd, met gids, of "op eigen houtje"?

Gaat u via een georganiseerde reis dan zult u begeleid worden en alle belangrijke bezienswaardigheden in Tanger zien. U Dagtocht Tarifa Tangerzult weinig last hebben van de opdringerige bevolking die ook graag zijn graantje mee wil pikken van de toeristen. Gaat u zelfstandig met de boot naar Tanger dan kunt u direct in de haven al een gids nemen, let op, ze zijn niet allemaal even betrouwbaar. Bent u stoer en gaat u zonder gids de stad in dan zult u constant benaderd worden door de lokale bevolking omdat zij u ook tegen een vergoeding de stad willen laten zien. Denk aan het tijdsverschil tussen Spanje en Marokko, dat kan oplopen tot twee uur, afhankelijk van de tijd van het jaar. Verder is het raadzaam voor het donker weer te vertrekken.

Excursie Tanger

Voor georganiseerde excursies werken wij samen met Viator.
Bekijk deze excursie.

Wat is er te zien en doen in Tanger?

U kunt de nieuwe stad en de Medina (oude stad) bekijken, de grote boulevards en de "Place de France", de modieuze woonwijken van "Marche aux Boeufs" en Dagtocht Tarifa Tanger"California", de beroemde vuurtoren van Kaap Spartel, het punt waar de Atlantische oceaan en de Middellandse zee samenkomen. U kunt op kamelen rijden, de grotten van Hercules bezoeken, lunchen in een authentiek Marokkaans restaurant, waar u Marokkaanse gerechten worden geserveerd en de gebruikelijke mint thee en gebak, dit alles terwijl u geniet van lokale muzikanten. U kunt de Kasbah (oude vesting) bezoeken, waar u de rijke architectuur van Marokko zult ontdekken. Een rustpauze om een slangenbezweerder te zien en een van de lokale bakkerijen te bezoeken om het lekkere brood proberen. Daarna kunt u genieten van het winkelen in een typisch Marokkaanse bazaar, met vele soorten tapijten en ambachten.

Aanbevolen reisgids voor de stad Malaga

U gaat vast een of meerdere dagen naar Malaga Stad. Wilt u er alles uithalen dan willen wij u speciaal wijzen op deze reisgids. Geschreven en gefotografeerd door twee mensen met hart voor deze stad. Leuk geschreven en zeer informatief. Vergeet deze reisgids niet als u naar Málaga gaat! Bestel hem hier.

 Vakantie aanbieders

Andalusie vakantie - Sunweb

 

Andalusie - Prijsvrij

Vakantie Andalusie - ElizaWasHere

Goedkope Vliegtickets Andalusie - World Ticket Center