Excursies Andalusie

Excursies door Andalusie. Fantastische Tours voor 2 tot 6 personen met onze comfortabele Land Rover met airco.

 

 

 

Wij, Alexander en Anne, komen uit Nederland, wonen in Malaga en zijn tot over onze oren verliefd op het prachtige binnenland van Andalusië. Om iedereen hiervan mee te kunnen laten genieten, verzorgen we met heel veel plezier dagtours naar de mooiste en meest interessante plekjes van Andalusië.

De Axarquia Excursie, onze specialiteit

Duur: 8 uur (van ongeveer 09:00 tot 17:00 uur). Ga met ons mee dwars door de Axarquia. De Axarquia is de streek ten oosten van Málaga met een kustlengte van 50 kilometer tot Nerja en zo’n 35 kilometer landinwaarts waar het wordt begrensd door de Montes de Málaga, de Sierra Gorda en Sierras de Tejeda, Almijara y Alhama. Het wordt een gevarieerde dag waar niet al te veel gelopen hoeft te worden. Zet je zonnebril maar op en geniet van kronkelende en soms spannende wegen, kust en bergen, het rijke Moorse verleden, oude dorpen en uitgestrekte velden, gevuld met wijnranken, olijfbomen en eindeloos veel fruitbomen. Wat een rijkdom! Neem vooral een camera mee om al het moois mee vast te leggen! Tijdens deze tour zullen we een groot deel van de Axarquia doorkruisen waarbij er regelmatig wordt gestopt voor een korte wandeling, een foto-moment en voor een uitgebreide lunch of picknick.

Natuur Tour ten westen van Malaga

Duur: 8 uur (van ongeveer 09:00 tot 17:00 uur). Een tweede excursie is een natuur excursie. Hier komt het accent te liggen op de overweldigende natuur van Andalusie. We maken prachtige wandelingen door de beroemde natuurparken van Andalusie en nemen je met de Land Rover mee naar bekende en minder bekende delen van het Zuid-Spaanse Andalusie. Lunch of picknick is inclusief.

 

 

Tour op maat

Heb je zelf een idee voor een mooie bestemming? Vertel ons waar jij graag naar toe wilt of wat je graag wilt zien en wij stellen in overleg met jou, een persoonlijke tour samen.

 

VIP vervoer

Ook bieden wij VIP vervoer aan voor kleine groepen tot 6 personen naar bijvoorbeeld Granada, Sevilla of Cordoba. We halen je op en brengen je op jouw tijd weer terug naar je hotel of bed and breakfast.

Sunshine Tours

  • Website: www.sunshinetours-andalucia.eu
  • Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Telefoon: 0034 – 635 341 872

Aanbevolen reisgids voor de stad Malaga

U gaat vast een of meerdere dagen naar Malaga Stad. Wilt u er alles uithalen dan willen wij u speciaal wijzen op deze reisgids. Geschreven en gefotografeerd door twee mensen met hart voor deze stad. Leuk geschreven en zeer informatief. Vergeet deze reisgids niet als u naar Málaga gaat! Bestel hem hier.

 Vakantie aanbieders

Andalusie vakantie - Sunweb

 

Andalusie - Prijsvrij

Vakantie Andalusie - ElizaWasHere

Goedkope Vliegtickets Andalusie - World Ticket Center