Boottochten

Boot excursies, boot tripjes Costa del SolBoottochtjes, boot excursies aan de Costa del Sol.

 

 

 

 

 

Boot excursie, dolfijnen spottenCostasol Cruceros in Benalmádena

Bij Costasol cruises kunt u diverse boot excursies doen, waaronder een boottocht om dolfijnen te spotten. Zeker de moeite waard!! Meer info:
www.costasolcruceros.com

 Rondvaart Sevilla Torre del OroRondvaartboot Sevilla "Torre del Oro"

Bent u in Sevilla, maak dan tocht met een rondvaarboot op de rivier de Guadalquivir: romantisch en legendarisch, de rivier van de ontdekkers van Amerika en de enige bevaarbare rivier in Spanje. Vertrek ieder half uur vanaf 10.00 uur. U kunt genieten van het mooie uitzicht dat de rivier de Guadalquivir te bieden heeft tijdens een boottocht van een uur. De Guadalquivir ontspringt in Cazorla in de bergen, in de provincie Jaén. Hij doorkruist de provincies Córdoba en Sevilla, en mondt uit in de Atlantische Oceaan bij Sanlucar de Barrameda in de provincie Cadíz. De rivier is ongeveer 650 km lang, en is bevaarbaar voor de 100 km van Sevilla naar Sanlucar de Barrameda. Uw boottocht gaat o.a. langs het monument de "Gouden toren" in Sevilla.
Meer info: www.crucerostorredeloro.com

Aanbevolen reisgids voor de stad Malaga

U gaat vast een of meerdere dagen naar Malaga Stad. Wilt u er alles uithalen dan willen wij u speciaal wijzen op deze reisgids. Geschreven en gefotografeerd door twee mensen met hart voor deze stad. Leuk geschreven en zeer informatief. Vergeet deze reisgids niet als u naar Málaga gaat! Bestel hem hier.

 Vakantie aanbieders

Andalusie vakantie - Sunweb

 

Andalusie - Prijsvrij

Vakantie Andalusie - ElizaWasHere

Goedkope Vliegtickets Andalusie - World Ticket Center