Activiteiten Andalusie

Activiteiten Andalusië

Avontuurlijke activiteiten in Andalusië. Er zijn veel avontuurlijke en spannende dingen om te doen in Andalusië!

 

 

 

 

Mountainbiken in Andalusië - Dagtour Sediki'sDagtours mountainbike Sediki's

Voor de energieke en avontuurlijke toerist is de mountainbike tour een aanrader. Axarquia is een schitterend gebied bestaande uit goede verharde wegen met weinig verkeer en een groot netwerk van onverharde weggetjes en oude smalle paden. De fietsroutes van Sediki’s Andalusië brengen u door het natuurreservaat Sierra Almijara voor gegarandeerd fantastische vergezichten en idyllische Andalusische witte dorpen. Zowel voor beginners als voor ervaren mountainbikers zijn er uitdagende tochten uitgezet.
Meer info: www.sedikisandalusie.com


Wandeltochten, dagtochten Sediki'sWandeltochten, dagtochten Sediki's

U kunt onder begeleiding wandelen door het natuurreservaat van de Sierra Almijara met zijn hoge bergtoppen, diepe riviervalleien, verkoelende naaldbossen en spectaculaire watervallen. Ontdek Andalusië, misschien wel de meest pittoreske streek van heel Europa. In combinatie met het subtropische klimaat is Andalusië het hele jaar door de ideale omgeving om te wandelen.
Meer info: www.sedikisandalusie.com


Jeep tour in Andalusië - Sediki'sJeep tours in Andalusië, Sediki's

Met de jeep de mooiste plekken van Andalusië zien. Naar de top van de Sierra Tejeda waar u met ingehouden adem kunt genieten van spectaculaire vergezichten. De tocht duurt 5 uur en is een geweldige combinatie van avontuur, natuur, cultuur en lekker eten! Na een spectaculaire jeeptocht komt u uit op de plek waar twee rivieren uitmonden in de Rio Verde, de beroemdste kloof van Andalusië.
Meer info: www.sedikisandalusie.comExplorama avontuurlijke activiteiten AndalusiëExploramas avontuurlijke activiteiten

Bij Exploramas kunt u terecht voor diverse avontuurlijke activiteiten. Zowel voor de zakelijke markt, als voor de toeristische markt worden activiteiten georganiseerd. Voor de meeste activiteiten, waaronder canyoning, paintball, mountainbike, beklimming, wandelen, speleologie, 4x4 trails, paardrijden, quads en boogschieten, dient u in groepsverband aan te melden. U kunt echter ook deelnemen aan een van de reeds geplande activiteiten.
Meer info: www.exploramas.com


Overige bedrijven met outdoor activiteiten

Aanbevolen reisgids voor de stad Malaga

U gaat vast een of meerdere dagen naar Malaga Stad. Wilt u er alles uithalen dan willen wij u speciaal wijzen op deze reisgids. Geschreven en gefotografeerd door twee mensen met hart voor deze stad. Leuk geschreven en zeer informatief. Vergeet deze reisgids niet als u naar Málaga gaat! Bestel hem hier.

 Vakantie aanbieders

Andalusie vakantie - Sunweb

 

Andalusie - Prijsvrij

Vakantie Andalusie - ElizaWasHere

Goedkope Vliegtickets Andalusie - World Ticket Center