Bijzondere accommodatie Andalusie

Vakantie Andalusië. Bijzondere accommodatie in AndalusiëBijzondere reizen naar Andalusië kunt u op verschillende manieren boeken. Hier een aantal mogelijkheden.

 

 

 

 

Vakantie in Andalusië - RiksjaTravel

Vakantie zelf samenstellen bij RiksjaTravel

Bij RiksjaTravel kun u uw reis samenstellen door zelf combinaties te maken uit vooraf geselecteerde mogelijkheden. Zo kunt u een paar dagen verblijven in een echte Andalusische Haciënda in de heuvels rondom Málaga, of bekijk het Alhambrapaleis met mozaïeken bogen, spuitende fonteinen en strak aangelegde tuinen in Granada, slapen in een gipsyhuis of doe de duizend-en-een-olijven-route en reis door naar Córdoba met de wereldberoemde moskee, de patio’s en Arabische snuisterijen en waan u hier in de sfeer van 1001 nacht. Geniet van de Flamenco, heerlijke tapas, wijnproeverijen en witte bergdorpen. Als afsluiting een paar dagen Costa de la Luz of een casa aan de kust!
Meer info: www.spanjeonline.nlVakantie in een tipi tent

Vakantie in een tipi tent

U kunt verblijven in deze luxe tipi tent op het terrein van bed & breakfast "Finca de la Alegría". Het is een grote indianenentent die helemaal vrij op het land staat tussen de vruchtenbomen. De tipi is volledig ingericht als gastenverblijf en heeft een uitstraling die puur en rustig is. Het beschikt over twee eenpersoonsbedden en op verzoek kan er een derde bijgeplaatst worden. Daarnaast staat er een zitje en een ladenkast. U heeft de mogelijkheid om koffie en thee te zetten in de tipi. Rondom de tipi staat een tafel met stoelen, een parasol en ligbedden. Het uitzicht op de bergen en Pizarra is prachtig. De separate badkamer beschikt over een douche, toilet en een wastafel.
Meer info: www.fincaalegriadelavida.com

Aanbevolen reisgids voor de stad Malaga

U gaat vast een of meerdere dagen naar Malaga Stad. Wilt u er alles uithalen dan willen wij u speciaal wijzen op deze reisgids. Geschreven en gefotografeerd door twee mensen met hart voor deze stad. Leuk geschreven en zeer informatief. Vergeet deze reisgids niet als u naar Málaga gaat! Bestel hem hier.

 Vakantie aanbieders

Andalusie vakantie - Sunweb

 

Andalusie - Prijsvrij

Vakantie Andalusie - ElizaWasHere

Goedkope Vliegtickets Andalusie - World Ticket Center