Wandelvakantie Andalusie

Wandelvakantie AndalusiëEr zijn wandelvakanties van verschillende moeilijkheidsgraad en comfort. Sommige zijn individuele reizen, andere zijn groepsreizen.

 

 

 

Wandelvakanties van SNP

SNP biedt diverse wandelvakanties in Andalusië aan, zowel individuele als groepsreizen.

  • Sierra de Grazalema, 8 dagen. Trektocht langs witte dorpen, wandelvakantie langs hotels en appartement.
  • Sierra Nevada, 8 dagen. Het zonovergoten Valle de Lecrín, wandelvakantie met (huur)auto vanuit sfeervol huis.
  • Alpujarras, 7 dagen. Het Spanje van de Moren, wandelvakantie langs hotels en pensions.
  • Sierra Morena & Sevilla, 8 dagen. Natuurparken rond Sevilla, wandelrondreis met (huur)auto vanuit appartementen en stadshotel.
  • Alpujarras wandelvakantie, 8 dagen. Voettocht door het Moorse paradijs, wandelvakantie langs pensions en hotel, groepsreis.
  • Andalusië , 15 dagen. Een snipper Afrika in Spanje, wandelvakantie langs hotels, groepsreis.

Kijk voor meer informatie over deze wandelvakanties op: www.snp.nl


Wandelvakantie Andalusië van FlexTravel

Wandelvakantie Andalusië (Nerja), door de natuurlandschappen van Nerja. U overnacht in een oud dorpshuis midden in het historische centrum van Nerja. De Nederlandse eigenaren zullen u hartelijk verwelkomen in hun gezellige hostal met tuin, zwembad en terras. De kamers zijn licht en comfortabel en voorzien van een volledig ingerichte badkamer.
Meer info: www.flextravel.nlWandelvakantie vanuit B&B LasNavilas

Verschillende wandelarrangementen voor de geoefende wandelaars. Georganiseerd door de Belgische eigenaresse. Gezien hier niets vlak is kan je volop genieten van de vergezichten als je boven geraakt. U kunt zelf op pad met de wandel- en stafkaarten die u ter beschikking worden gesteld om vanaf de Cortijo rustig te wandelen tussen de olijfbomen. Een wandeling naar het dorp, de waterval, het historische dorp, enz.. Er zijn wandelingen van alle aard, een dorpswandeling van een half uur, gevolgd door een heerlijk terrasje of sportieve wandelingen van 6 uur....voor elk wat wils. Tevens 4 of 8-daagse wandelarrangementen.
Meer info: www.lasnavillasmm.es


Wandelvakantie Andalusie - Andalusie-Sportief

Wandelvakantie Cómpeta - Andalusië-Sportief

Andalusië-Sportief Actieve Vakanties biedt individuele en groep wandelvakanties in authentieke, comfortabele accommodaties aan in het centrum van het levendige 'witte' bergdorp Cómpeta (642m) met een gezellig dorpsplein en terrasjes in de zon, gelegen aan de rand van het enorme Tejeda, Alhama & Almijara Natuurpark met de bergen Maroma(2.063 m)en El Lucero (1.779m). Andalusië-Sportief is een kleine, Nederlandse organisatie al 21 jaar actief met zeer persoonlijke begeleiding voor hun gasten. Op de website vind je een ruime keuze aan aanbiedingen vanaf 99,00 p.p. Meer info: www.andalusie-sportief.eu


Overige aanbieders wandelvakanties in Andalusië


Wandelgidsen Andalusie

 

Wandelgidsen Andalusie

Wandelkaarten Andalusie

Wandelkaarten Andalusie

Aanbevolen reisgids voor de stad Malaga

U gaat vast een of meerdere dagen naar Malaga Stad. Wilt u er alles uithalen dan willen wij u speciaal wijzen op deze reisgids. Geschreven en gefotografeerd door twee mensen met hart voor deze stad. Leuk geschreven en zeer informatief. Vergeet deze reisgids niet als u naar Málaga gaat! Bestel hem hier.

 Vakantie aanbieders

Andalusie vakantie - Sunweb

 

Andalusie - Prijsvrij

Vakantie Andalusie - ElizaWasHere

Goedkope Vliegtickets Andalusie - World Ticket Center