Schildervakantie Andalusie

Schildervakantie in AndalusiëEr zijn verschillende leuke mogelijkheden om te leren schilderen of voor andere creatieve vakanties in Andalusië.

 

 

 

Op de mooiste locaties kunt u uw talent ontwikkelen! Leuke cursussen, vaak gecombineerd met een verblijf in een leuke bed & breakfast. De meeste schildercursussen worden in het voor- en najaar gegeven. Op sommige locaties kunt u ook terecht voor andere creatieve vakanties.


Intuitief schilderen in Andalusië

Puur jezelf - Intuïtief schilderen

Je bevindt je in een prachtig berglandschap. Je voelt je thuis in de schaduw van een olijfboom. Je mediteert. Je keert terug naar je eigen natuur. Vanuit deze basis schilder je met je handen. Geef je over aan de energie van het leven die door je handen stroomt en kleur geeft aan jouw bestaan. Het resultaat ontvouwt zich aan je, je eigen toekomstbeeld of beeld dat je voor ogen had. Je hebt je leven in eigen hand.
Meer info: www.puurjezelf.net


Schildercursus Andalusië - La BalsaSchildervakantie La Balsa

De cursussen, in mei en oktober, o.l.v. een ervaren en gediplomeerde docent., bieden u de mogelijkheid om uw teken- of schildertalent te ontdekken (iedereen kan het!) of, voor gevorderden, om uw talent verder te ontwikkelen of individueel te werken in een inspirerende omgeving op een fantastische locatie. Verschillende teken- en schildertechnieken kunnen worden ge- of beoefend zoals: potlood, houtskool, pastel, inkt, aquarel, olie- en acrylverf, gemengde technieken of het maken van collages. Uitgaande van uw individuele wensen kan de docent u begeleiden in uw persoonlijke creatieve proces en adviseren op het gebied van materiaal en kleurgebruik, compositie en talloze andere beeldaspecten. De imposante Sierra Nevada en de nabijgelegen verlaten ijzermijn zijn bijzondere schilderachtig.
Meer info: www.labalsa.nl


Schildercursus Art&AdventureSchildervakantie Art&Adventure

Art & Adventure organiseert creatieve, culturele, kunstzinnige en inspirerende vakanties in het Alpujarra gebergte en de Sierra Nevada in Andalusië, Spanje. Er is een divers aanbod van onconventionele teken en schilder workshops op verschillende niveaus. Ontdek het avontuur in het creëren van jouw kunstwerken.
Meer info: www.art-and-adventure.com


Schilderen in AndalucíaSchildervakantie "SchilderenInAndalucia"

Na een uitgebreid ontbijt in de tuin van Casa de Orange gaat u aan het werk op mooie locaties in het karakteristieke landschap; tussen de sinaasappel- en olijfbomen, aan de turkooise meren van El Choro en de baaien met de vrolijk gekleurde huizen van Pedregalejo. De workshop is van maandag tot en met vrijdag, in de ochtend tot in de vroege middag. De lessen zijn zowel geschikt voor beginners als voor gevorderden. Voor een ieder is er de ruimte om op zijn eigen manier uiting te geven aan zijn ervaringen en een eigen stijl te leren hanteren. Het is mogelijk; realistisch, abstract, impressionistisch of expressionistisch te werken. De materiaalkeuze staat hierin vrij. Na afloop van het schilderen is er iedere dag een korte evaluatie om te leren van en met elkaar.
Meer info: www.schildereninandalucia.nl


Creatieve vakantie AndalusiëCreatieve vakantie in voormalig klooster

Wilt u het èchte Andalusië leren kennen? Bent u op zoek naar een bijzondere "Andalusische Ervaring"? Ga dan naar La Cartuja de Cazalla, gelegen in het hart van de Sierra Norte de Sevilla, waar u een ontspannende vakantie kunt combineren met inspirerende activiteiten en workshops. Gefascineerd door de magie en de romantiek van het vervallen klooster, nam Carmen Ladrón de Guevara y Bracho in 1977 La Cartuja over. Veel bezoekers van het inmiddels gerestaureerde klooster zijn buitenlanders, niet alleen aangetrokken door de plek en het gebouw, maar vooral ook door de filosofie achter het project. Carmen heeft van La Cartuja een "Klooster van de 21ste Eeuw" gemaakt: een oase van rust en stilte, een oord waar de reiziger van vandaag zich terug kan trekken uit de hectische hedendaagse samenleving, een plek voor kunst, meditatie en reflectie. Zij zegt: "Ik verkoop spiritueel voedsel. La Cartuja betekent stilte en natuur, en dat is veel waard tegenwoordig, heel veel waard." Een ideale plek dus om een week - of langer mag natuurlijk ook - te besteden aan de Spaanse taal, flamenco, gastronomie, schilderen, keramiek, yoga, wandelen, fietsen of natuur.
Meer info: www.tallerhidalgo.comCreatieve vakanties in AndalusiëCreatieve workshops in Andalusië

De creatieve workshops in Andalusië ( Spanje) staan voor kwaliteit & passie. De vakbekwame docenten geven les met veel enthousiasme & humor. Voor alle creatieve workshops geldt dat je goed verzorgd wordt, zowel tijdens de workshop als daarbuiten. Er is een ruim aanbod creatieve workshop, waar onder: beeldhouwen, fotografie, schilderen, schrijven, creatieve theatersport, stem&beweging of hoeden maken. U verblijft in een luxe resort of appartement in Las Negras, een vissersdorp met ca. 300 inwoners; een unieke plek aan de kust, waar u niet geconfronteerd wordt met hoogbouw en massatoerisme. Een heerlijke plek voor natuurliefhebbers, die in alle rust van grillige rotsformaties, kleine baaien en de zee willen genieten.
Meer info: www.workshopsinandalusia.com

Aanbevolen reisgids voor de stad Malaga

U gaat vast een of meerdere dagen naar Malaga Stad. Wilt u er alles uithalen dan willen wij u speciaal wijzen op deze reisgids. Geschreven en gefotografeerd door twee mensen met hart voor deze stad. Leuk geschreven en zeer informatief. Vergeet deze reisgids niet als u naar Málaga gaat! Bestel hem hier.

 Vakantie aanbieders

Andalusie vakantie - Sunweb

 

Andalusie - Prijsvrij

Vakantie Andalusie - ElizaWasHere

Goedkope Vliegtickets Andalusie - World Ticket Center