Overige themavakanties Andalusie

Themareizen AndalusiëNaast een vakantie om lekker uit te rusten, te luieren en een boekje te lezen, zijn er in Andalusië ook voldoende mogelijkheden voor een "doe-vakantie".

 

 

 


Vakantie Andalusië, MotorvakantieTravelmoto GPS Motorreizen

Toeren op de motor door het mooie Spaanse landschap. Zin in een geweldige motorvakantie in het zuiden van Europa? U kunt kennismaken met én plezier beleven aan motorrijden in het mooie zuiden van Spanje (Andalucia) en Portugal. Uw compleet verzorgde reis bevat tochten naar en in natuurgebieden, exotische dorpen en het bezichtigen van diverse historische steden waaronder Granada, Sevilla, Córdoba en Málaga en sinds kort ook een tour naar Portugal.

www.travelmoto.com


Paardrijvakanties in AndalusiëPaardrijvakanties, ruitervakanties in Andalusië

Er zijn paardrijvakanties voor gevorderden en voor beginners. U kunt kiezen uit ruitervakanties in een van de volgende provincies, die elk hun eigen decor hebben:

  • Sevilla: Lessen, dagtochten of klassieke dressuur
  • Granada: Trektochten of dagtochten
  • Almería: Dressuur, buitenritten of dagtochten
  • Málaga: Natural horsemanship, dagtochten of trektochten
  • Cadiz: Dagtochten, lessen, strandtochten, Doma Clasica of trektochten

Meer info: www.holandaluz.nl


Cursus fotograferen in AndalusiëCursus fotograferen in Andalusië

De witte Moorse dorpen en groene terrashellingen van de Alpujarras, met de besneeuwde toppen van de Sierra Nevada op de achtergrond. Dat is het decor van deze intensieve fotografiecursus. Onder leiding van een professionele fotograaf wordt u in deze inspirerende en bijzonder fotogenieke omgeving getraind in het zien, kiezen en vastleggen van een keur aan onderwerpen. Ook de Moorse monumenten van Granada krijgen we in onze zoeker. Geschikt voor beginnende en gevorderde fotografen, met een digitale spiegelreflexcamera.
Meer info: www.snp.nlRuitervakantie, paardrijvakantie Andalusië - Alpujarra Caballos

Alpujarra Caballos

Vandaag de dag is het bijna nergens meer mogelijk voor paarden om totaal vrij los te lopen en hun gang te gaan in de vrije natuur. Ook de paarden bij Alpujarra Caballos zijn gedomesticeerd, maar ze bevinden zich in een natuurlijke leefomgeving. Dat maakt het contact met hen heel anders dan met een paard dat de hele dag op stal staat en er alleen uitkomt om te werken. Ontmoet paarden weer in hun natuurlijke gratie. Er zijn diverse themaweken, zoals natural horsemanship, paarden en innerlijke stilte en de wijsheid van paarden.
Meer info: www.alpujarra-caballos.eu

Aanbevolen reisgids voor de stad Malaga

U gaat vast een of meerdere dagen naar Malaga Stad. Wilt u er alles uithalen dan willen wij u speciaal wijzen op deze reisgids. Geschreven en gefotografeerd door twee mensen met hart voor deze stad. Leuk geschreven en zeer informatief. Vergeet deze reisgids niet als u naar Málaga gaat! Bestel hem hier.

 Vakantie aanbieders

Andalusie vakantie - Sunweb

 

Andalusie - Prijsvrij

Vakantie Andalusie - ElizaWasHere

Goedkope Vliegtickets Andalusie - World Ticket Center