Golfreizen

Een vakantie in Andalusië hoeft niet alleen in het teken te staan van zon, zee en strand. De regio biedt namelijk ook genoeg vertier voor sportliefhebbers. Houd je van golfen? Dan val je hier helemaal met je neus in de boter. In het zonnige Zuiden van Spanje vermenigvuldigen de top golfresorts zich namelijk in rap tempo. En de banen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor worden golfreizen naar Andalusië steeds populairder. Ook wat voor jou? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Een golfvakantie in Andalusië; waar moet je zijn

Golfclub in Marbella, golfvakantie Andalusië, Spanje.
Golfclub in Marbella

In heel Andalusië liggen honderden golfbanen voor het oprapen. Of je nu naar Malaga, Marbella, Cadiz of Almeria wilt. De “echte” golfregio’s zijn echter de Costa de la Luz Noord en Zuid en de Costa del Sol (ook wel de Costa del Golf) genoemd. Hier bevindt zich maar liefst een kwart van alle golfbanen in Spanje. Dankzij het milde Andalusische klimaat het hele jaar door, kun je in deze regio altijd terecht voor een potje golf. Zomer of winter.

Georganiseerde golfreizen naar Andalusië

Wanneer je in Andalusië bent en spontaan zin hebt om een balletje te slaan, dan zijn er een aantal golfclubs waar je vrij terecht kunt. Bij de sommigen moet je echter lid zijn om toegang te krijgen. Om deze reden is het boeken van een golfvakantie in Andalusië een goede oplossing. Er zijn tal van organisaties die reizen aanbieden door de hele regio. Verblijf in top golfhotels aan zee met alle voorzieningen van dien, terwijl je mag kiezen uit de beste golfbanen in de buurt. Sommige arrangementen komen ook inclusief huurauto. Het vervoer naar de golfbanen toe is dan ook geen probleem meer. Check onder andere deze website voor de beste aanbiedingen.

Heb je nog geen GVB? Dan is het ook mogelijk om deze te halen in Spanje. Doe een intensieve cursus in hét golfland van Europa en plak er een heerlijke vakantie achteraan.

Wat zijn de beste golfbanen in Andalusië?

Golfbaan in Marbella; een van de beste van het land. Golfvakantie Andalusië.
Golfbaan in Marbella; een van de beste van het land

Om je alvast enthousiast te maken en inspiratie gegeven hebben we een aantal van de absolute top golfbanen van Andalusië voor je op een rijtje gezet:

  1. Real Club Valderrama, San Roque
  2. Golf Río Real, Marbella
  3. La Duquesa Golf, Manilva
  4. Santa Clara Golf, Marbella
  5. La Envia Golf, Almeria
  6. Club de Golf Playa Serene, Roquetas de Mar
  7. Arcos Golf, Cadiz
  8. Montecastillo Golf Resort, Jerez

Bezoek hoe dan ook een aantal van deze geweldige resorts. Verdiep je vandaag nog in de beste golfreizen in Andalusië en sta binnenkort zelf op een van de beste golfbanen van Europa!