Natuurparken Andalusie

De mooiste natuurparken in Andalusie, zoals El Torcal de Antequera, de Sierra Nevada, Montes de Malaga en Fuente de Piedra.

El Torcal de Antequera

Natuurparken Andalusie - El TorcalEl Torcal de Antequera is een bijzondere plaats die u doet verrassen met zijn rare en gevarieerde vormen waarin de kalkstenen rotsen door wind en water geërodeerd zijn in de loop van duizenden jaren.

Lees meer...

Sierra Nevada

Natuurparken Andalusie - Sierra NevadaHet natuurgebied de Sierra Nevada, ook bekend als skigebied, herbergt de hoogste top Spanje, de Mulhacen van 3.482 meter hoog.

Lees meer...

Montes de Malaga

Montes de Malaga"Montes de Malaga" ligt vijf kilometer ten noorden van Malaga. Het park, aangewezen door de lokale regering in juli 1989, beslaat een gebied van 4.900 hectare.

Lees meer...

Fuente de Piedra

Fuente de PiedraFuente de Piedra natuurreservaat beslaat 1.300 hectare. Het is een thuis voor verschillende vogelsoorten, maar de onbetwistbare koning van allemaal is de roze flamingo.

Lees meer...

Aanbevolen reisgids voor de stad Malaga

U gaat vast een of meerdere dagen naar Malaga Stad. Wilt u er alles uithalen dan willen wij u speciaal wijzen op deze reisgids. Geschreven en gefotografeerd door twee mensen met hart voor deze stad. Leuk geschreven en zeer informatief. Vergeet deze reisgids niet als u naar Málaga gaat! Bestel hem hier.

 Vakantie aanbieders

Andalusie vakantie - Sunweb

 

Andalusie - Prijsvrij

Vakantie Andalusie - ElizaWasHere

Goedkope Vliegtickets Andalusie - World Ticket Center