Waar ligt Andalusie?

Waar ligt Andalusië?

Waar ligt Andalusië. Zie Andalusië op de kaart van Europa. De vliegtijd naar Andalusië. Waar ligt Málaga?

 

 

 

 

Waar ligt Andalusië?

Andalusië ligt in het zuiden van Spanje en bestaat uit 8 provincies, te weten Almería, Cádiz, Córdoba, Granada, Huelva, Jaén, Málaga en Sevilla. Andalusië beslaat de Costa Almería, de Costa Tropical, de Costa del Sol en de Costa de la Luz.

Waar ligt Andalusië?

U vindt er prachtige binnenlanden met mooie steden en leuke witte bergdorpen en een hele kuststrook met vele bekende badplaatsen, zoals Torremolinos, Benalmádena, Fuengirola, Marbella, Estepona en Nerja.

De afstand vanaf Nederland tot het uiterste zuiden is ongeveer 2.400 kilometer. Bereikbaar dus met eigen vervoer, maar ook prima bereikbaar via een van de internationale luchthavens in Málaga of Sevilla.

Waar ligt Málaga?

Málaga is zowel een stad als een provincie. Op bovenstaand kaartje ziet u waar de provincie Málaga ligt. De stad Málaga ziet u op de kaart hieronder, aan de zuidkust van Spanje. Meer informatie over Spanje vindt u hier.

 

 

De vliegtijd naar Andalusië: Málaga of Sevilla

De internationale luchthavens waarop gevlogen wordt naar Andalusië zijn Málaga en Sevilla. De vliegtijd naar Málaga of Sevilla bedraagt ongeveer 2,5 tot 3 uur vanaf Schiphol.

 

From Address:

Aanbevolen reisgids voor de stad Malaga

U gaat vast een of meerdere dagen naar Malaga Stad. Wilt u er alles uithalen dan willen wij u speciaal wijzen op deze reisgids. Geschreven en gefotografeerd door twee mensen met hart voor deze stad. Leuk geschreven en zeer informatief. Vergeet deze reisgids niet als u naar Málaga gaat! Bestel hem hier.

 Vakantie aanbieders

Andalusie vakantie - Sunweb

 

Andalusie - Prijsvrij

Vakantie Andalusie - ElizaWasHere

Goedkope Vliegtickets Andalusie - World Ticket Center